در روند تاریخی فرقه های کاذب نباید از نقش مهم و اساسی یهود چشم پوشی نمود. فرقه های نوظهور در جهت تحقق سلطه جهانی یهود در تمام ابعاد ی، فرهنگی و معنوی قدم بر می دارند. گاردون میلتون با اشاره به نقش یهودیان در به وجود آمدن عرفان های نوظهور می‌گوید: با اینکه جمعیت یهودیان نسبت به دیگر ادیان کم است اما معمولاً یا پایه‌گذار ادیان جدید هستند یا به ادیان جدید وارد می‌شوند»۱ افکار حاکم و ایدئولوژی این فرقه ها به صورت تحریف شده از سایر ادیان بزرگ می باشد که ویژگی های جوامع غربی همچون نسبی گرایی، هیچ انگاری، شالوده شکنی، فردگرایی، اباحی‌گری، سکولاریسم و.را با لباس معنویت و در قالب ادیان به مردم عرضه می کنند.

هم چنین، ریشه ی این جنبش ها را می توان در بعد از دوران رنسانس نیز جستجو کرد که مردم را به بهانه مدرنیته شدن در جهل مدرن غرق کردند و علم را برای بشر کافی و وافی جلوه دادند. عملکرد کلیساها و دیدگاه حاکم بر مسیحیت و پاسخ انحرافی نظریه پردازان غربی به امیال فطری انسان، زمینه سوء استفاده برخی سردمداران قدرت را ایجاد نمود و عرفان های کاذب را برای خدمت به استعمار وارد میدان کرد. تا جایی که این عرفان ها را در جهت گرایشات معنوی بشر و به سمت اهداف خود به کار برند.

عرفان های نوظهور میل فطری انسان ها را که همان خداجویی بشر و میل رسیدن به کمال نامحدود است و به صورت یک نیاز خود را نشان می دهد با پدیده های مادی پاسخگو هستند. آموزه های این فرقه ها همه ابعاد گسترده ی انسان را مد نظر نمی گیرد و در چند بعد انسان را محدود می کنند. حتی کرامت انسانی، اصلی غیر قابل قبول در این عرفان ها است.

بر متن عرفان های کاذب جهان بینی و ایدئولوژی منسجم و قابل دفاعی حاکم نیست و ضعف عقیدتی حاکم بر آنها غیر قابل انکارند. بعد از انقلاب اسلامی ایران، احساس نیاز صاحبان استعمار (انگلستان خبیث و آمریکا) به این فرقه ها جهت جلوگیری از گرایش مردم جهان به سمت فقه تشیع بیشتر شد و با قدرت بیشتری به میدان آمدند. ایجاد جاذبه و دادن شخصیت در این فرقه ها از طریق وعده دادن، فرار از خودِ فعلی به خودِ آرمانی، شست و شوی مغزی، پاسخ به علاقه مندی های شخص و ساپورت محبتی و مالی صورت می پذیرد.در این فرقه ها به هر ریسمانی جهت معرفی خود و جذب نیرو چنگ زده می شود. فضای مجازی در عرصه ی جنگ نرم زمینه سوء استفاده از فرصت های این فضا را در اختیار عرفان های نو ظهور قرار داده است و با تبلیغات گسترده و تسهیل عضوگیری به کمک این فرقه ها آمده است. ایجاد فضای مساعد برای عرض اندام افکار شوم عرفان های کاذب در این فضا، فضای مجازی را مسخر دست صاحبان عرفان های کاذب گردانده است. و امکاناتی که باید در خدمت به آرمان های انقلاب اسلامی و در جهت مبارزه با امواج مخالف اسلام و نظام بپردازد، خود به آتش مبارزه به نفع دشمن دامن می زند.

از جمله خدمات اینترنت نجس آمریکایی در خاک مجازی جمهوری اسلامی ایران به این عرفان های کاذب، ایجاد زمینه جهت عرضه ی محصولات مربوط به این فرقه های نو ظهور می باشد، محصولاتی چون کتاب، فیلم، نمادها و آموزش های آنلاین که در فضای حقیقی امکان توزیع و انجام آن ها وجود ندارد.

باید اذعان داشت بسیاری از مکاتب معنویت‏گرا یا فرقه های نو ظهور در اینترنت، دارای پایگاه ‏های مستقل‏ند. بسیاری از فعالیت های خود را در قالب سایت و وبلاگ دنبال می کنند و به انتشار و ترویج تعلیمات خود می‏پردازند و از این طریق به عضوگیری و جذب نیرو مشغول اند. نه تنها سایت هایی که دین، مذهب و اعتقاد مردم را بازیچه قرارداده و از تقدس دین، ابزاری برای رسیدن به امیال اقتصادی و ی خود ساخته اند؛ که شیطان افزارهایی چون تلگرام و اینستاگرام نیز ابزارهایی بسیار قوی برای اهداف پلید آنان محسوب می شوند!!! 

عدم امکان پیگیری مبلغان و متفکران این فرقه ها از طریق فضای مجازی باعث گستردگی فعالیت عرفان های کاذب شده است که این خود، مبین ضعف فضای مجازی وارداتی کشور و البته زنگ خطر برای مسئولین مربوطه است. نحله‌ های ساخته و جعلی که عامل اجرای طرح‌ها و اهداف آن جرثومه های پلید در کشورهای اسلامی به خصوص جمهوری اسلامی ایران شده‌اند، از سوی مراجع معظم به شدت دفع شده و مبارزه با آن ها را واجب دانسته اند.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها